Velence térkép
Transzfer busz
Vonatállomás
M7 autópálya
7 országút
Pálya térkép
1.Transzfer busz végállomás
2.Parkoló
3.Hajótároló
4.Büfék és partyzóna
5.Akkreditációs és információs központ
6.Hajókölcsönzés
7.Bejárat 1. Versenyzők és nézők
8.Bejárat 2. Kemping és Hajószállító vonták
9.Bejárat 3. Szervezők és kijárat a vonták számára
10.Hajószállító vonták parkolója
11.Csapatsátrak
12.Önkéntesek
13.Irodák
14.Felügyelőbizottság
15.Céltorony
16.Bemelegítő sátor
17.Öltözők
18.Árusok
19.Sajtó és dopping-vizsgálat
20.Orvosi felügyelet
21.Kerékpárkölcsönzés
22.Csomagmegőrző
23.Hajószállító vonták lerakodása
24.Hajószállító vonták felrakodása
25.Kemping recepció
26.Eredményhirdető stég
27.Hajócsere stég
28.Vízre szálló stég
29.Hajókölcsönző stég
30.Kikötő stég
Étkezés – szervezők
Transzfer busz végállomás
Bejárat
Kijárat
Tusolók
Kemping
WC
Hajószállító vonták forgalma
HAJÓTÁROLÓ
Az hajóállványokkal felszerelt hajótároló terület a kemping mellet található. Az adott hajótípusnak megfelelő állványokat a Szervezőbizottság jelöli ki. A hajók biztonságos rögzítése és azok időjárás következtében történő sérülésének megelőzése kizárólag a csapatok felelőssége.
CSAPATSÁTRAK
A csapatsátrak részére a terület a tóparton, a hajóvonták parkolója mellett kerül kijelölésre. A sátrakat érkezési sorrendben lehet felállítani.
RAJTSZÁMOK
A rajtszámokat egy órával rajt előtt lehet átvenni a vízre szálló stégek és a felügyelőbizottság melletti sportolói zónában található, erre kijelölt sátorban.
STÉGEK
Két vízre szálló és két kikötő stég kerül kihelyezésre, továbbá külön stégek a kölcsönzött hajók számára.
HAJÓJAVÍTÁS
A hajók összeszerelése és javítása céljára egy műhely kerül kialakításra a sportolói zónában a hajóparkoló félsziget közelében.
HAJÓMOSÁS
A vízre szálló stégek mellett hajómosásra kijelölt hely kerül kialakításra. Semmilyen káros tisztítószer vagy környezetre veszélyes anyag nem használható a hajómosás céljára.
ERGOMÉTEREK
Edzésre, bemelegítésre és levezetésre használható ergométerek a sportolói zónában erre a célra felállított sátorban kerülnek kihelyezésre.
CSOMAGMEGŐRZŐ
A csomagmegőrző a sportolói zónában található, a versenyhelyszín hivatalos nyitvatartási óráiban működik.
KIÁLLÍTÓK
A regatta helyszínén megjelenni kívánó kiállítók a weblapról letölthető jelentkezési lappal tudják jelezni ezen szándékukat, amelyet legkésőbb 2019. augusztus 1-ig kell megküldeniük a Szervezőbizottság részére.
ORVOSI FELÜGYELET
Az orvosi felügyeletet a versenyhelyszín hivatalos nyitvatartási óráiban a sportolói zónában, a céltorony közelében találhatnak a versenyzők.
IVÓVÍZ
Magyarországon és Velencén a csapvíz minden szálláson, étteremben és a verseny helyszínén fogyasztható. Az ideiglenes ivókutakat „Ívóvíz” felirattal látjuk el. Javasoljuk, hogy a hulladék csökkentése és a környezet védelme érekében csapvízzel töltse fel újrahasznosítható vizes palackjait.
Official Photography Service
Sportgraphics will be photographing all boats during race. Please go to out website approximatley 3-4 days after the event to find race photos. You can search for you images in three clicks. Click: Regatta name, Click: Club, Click: Event name and your photos will apppear. It is never too late to order any photo any previous FISA World Masters, Henley Royal Regatta (1987-2000), or Head of the Charles (1986-2019) or many other regattas since 1986.




    Rapid Massage Service