Repülőtéri transzfer információk és foglalás
Lehetséges reptéri transzfer megrendelése Budapest Liszt Ferenc repülőtérről a szállásra és vissza.
Reptéri transzfer (várakozási idő a repülőtéren további utasokra kb. 1 óra)
Budapest repülőtér – Budapest szálloda 10 €/személy/egy út
Budapest repülőtér – Velencei tó 25 €/személy/egy út
Private transzfer (nem kell várni további személyekre, az autó azonnal indul a repülőtérről amint az utas megérkezett)
Budapest repülőtér – Budapest szálloda 35 €/autó (1-3 személy)/egy út
Budapest repülőtér – Velencei tó 85 €/autó (1-3 személy)/egy út
További információért kérjük írjon levelet a transportation@hunrowing.hu címre.
Közlekedés a Velencei-tó körül
A Szervezőbizottság transzferbusz járatot működtet a verseny ideje alatt a Velencei-tó környékén a következő megállókkal: Agárd vasútállomás, Gárdony vasútállomás, Velence vasútállomás, Velence evezőspálya.
A busz 6:00 és 20:00 óra között közlekedik: Szeptember 9. hétfő és szeptember 10. kedd: 30 percenként Szeptember 11. szerda - szeptember 15. szombat: 15 percenként.
A transzfer busz díja 28 euró egész hétre. Napijegyek 7 eurós áron érhetőek el. A jegyeket online vagy a helyszínen az akkreditációs és információs központban lehet megvásárolni.
Kerékpárkölcsönzés
A regatta ideje alatt lehetőség van kerékpárkölcsönzésre. További információ a közlekedéssel kapcsolatban: transportation@hunrowing.hu
Parkolás
A parkolásra kijelölt hely körülbelül 500 méterre található az evezős pályától és 300 méterre az Akkreditációs és Információs Központtól. A parkolási díj 5 euró/nap.
Hajószállító vonták bejutás a hajótárolókhoz
A parkolási terület korlátozott, így arra kérünk minden résztvevőt, hogy előzetesen regisztrálja a hajószállító és hajók darabszámát. Ezt meg tudja tenni a nevezéssel egy időben a Regatta Central weboldalon. A regisztrált hajószállítók részére megpróbáljuk a legjobb parkolóhelyet biztosítani. A nem regisztrált hajószállítók növelik a várakozási időt nemcsak saját maguk hanem a többi evezős számára is.

A rakodásban és a parkolásban önkéntesek segítenek a helyszínen. A zökkenőmentes lebonyolítás érdekében, amennyire lehetséges, kérjük, hogy jelezze előre érkezési idejét és a szállított hajók számát a transportation@hunrowing.hu email címen.

A hajók felrakodására csak 2019. szeptember 13-án, pénteken 17 órától, valamint szeptember 14-én, szombaton és szeptember 15-én, vasárnap 8 órától van lehetőség.
Official Photography Service
Sportgraphics will be photographing all boats during race. Please go to out website approximatley 3-4 days after the event to find race photos. You can search for you images in three clicks. Click: Regatta name, Click: Club, Click: Event name and your photos will apppear. It is never too late to order any photo any previous FISA World Masters, Henley Royal Regatta (1987-2000), or Head of the Charles (1986-2019) or many other regattas since 1986.
    Rapid Massage Service