Budapestről Velencére
By rail
Vonattal
Óránként legalább 2-3 vonat indul Budapestről Velencére, amelyek a Déli Pályaudvarról (M2-es metró) és Kőbánya-Kispest vasútállomásról közlekednek. Minden vonat megáll a Kelenföldi pályaudvaron, amely metróval könnyen megközelíthető (M4). A szervezőbizottság 50%-os kedvezményt biztosít a vonatjegyre, ezért kizárólag egy útra szóló jegyet szükséges vásárolni, ez kerül érvényesítésre az akkreditációs és információs központban a visszaútra.
Menetrend: http://elvira.mav-start.hu
By car
Gépjárművel
Az M7-es autópályán Velence könnyedén megközelíthető, távolsága fővárostól 50 kilométer és körülbelül 30 percet vesz igénybe az út. Az M7-es autópályát a Velencei Pihenőhely kijáratnál, a 44-es kilométerkő után a MOL benzinkútnál kell elhagyni, majd jobbra tartani. A benzinkút után forduljon jobbra Velence irányába, majd Velencére érve forduljon megint jobbra Székesfehérvár irányába. Ezen az úton haladjon tovább kb. 600 métert, majd forduljon balra az M7 autópálya-alagút előtt. Ez az út már közvetlenül az evezőspályához vezet.
By coach
Busszal
Amennyiben a verseny helyszínére kíván eljutni, a Népligeti Buszpályaudvarról (M3) indulnak autóbuszok Velence fele Sukoro - Székesfehérvár - Kaloz irányába. Velencén a Templom köz megállónál kell leszállni, innen körülbelül egy kilométer gyalog a pálya. Az utazási idő körülbelül egy óra, a buszok naponta 5 alkalommal indulnak Velencére. Figyelem! Nem minden busz áll meg Velencén, amely Székesfehérvárra megy.
Székesfehérváról Velencére
By rail
Vonattal
Székesfehérvár vasútállomásról a vonatok óránként kétszer indulnak Velencére. A visszaútra szóló jegy kedvezménye ebben az esetben is érvényes.
Menetrend: http://elvira.mav-start.hu
By car
Gépjárművel
Székesfehérvár 30 kilométerre található Velencétől, ez körülbelül 20 perces út az M7-es autópályán vagy a 7-es úton. Ha az M7-es autópályán halad, Velencei Pihenőhelyen kell lekanyarodni a MOL benzinkútnál jobbra tartva. Amint átmegy a benzinkúton, tartson Velence irányába. Velencén forduljon jobbra Székesfehérvár irányába. Haladjon ezen az úton körülbelül 300 métert, majd forduljon balra az M7-es autópálya-alagút előtt. Ez az út közvetlenül az evezőspályára vezet.
Közlekedés a Velencei-tó körül
A Szervezőbizottság transzferbusz járatot működtet a verseny ideje alatt a Velencei-tó környékén a következő megállókkal: Agárd vasútállomás, Gárdony vasútállomás, Velence vasútállomás, Velence evezőspálya.
A busz 6:00 és 20:00 óra között közlekedik: Szeptember 9. hétfő és szeptember 10. kedd: 30 percenként Szeptember 11. szerda - szeptember 15. szombat: 15 percenként.
A transzfer busz díja 28 euró egész hétre. Napijegyek 7 eurós áron érhetőek el. A jegyeket online vagy a helyszínen az akkreditációs és információs központban lehet megvásárolni.
Kerékpárkölcsönzés
A regatta ideje alatt lehetőség van kerékpárkölcsönzésre. További információ a közlekedéssel kapcsolatban: transportation@hunrowing.hu
Parkolás
A parkolásra kijelölt hely körülbelül 500 méterre található az evezős pályától és 300 méterre az Akkreditációs és Információs Központtól. A parkolási díj 5 euró/nap.
Hajószállító vonták bejutás a hajótárolókhoz
Minden hajóval érkező versenyző egy egyszeri behajtásra jogosító belépőt kap a hajótárolókhoz történő bejutásra. A hajók lerakodása után a vonták parkolására a hajótároló területén is lehetőség van.

A rakodásban és a parkolásban önkéntesek segítenek a helyszínen. A zökkenőmentes lebonyolítás érdekében, amennyire lehetséges, kérjük, hogy jelezze előre érkezési idejét és a szállított hajók számát a transportation@hunrowing.hu email címen.

A hajók felrakodására csak 2019. szeptember 13-án, pénteken 17 órától, valamint szeptember 14-én, szombaton és szeptember 15-én, vasárnap 8 órától van lehetőség.
Official Photography Service
Sportgraphics will be photographing all boats during race. Please go to out website approximatley 3-4 days after the event to find race photos. You can search for you images in three clicks. Click: Regatta name, Click: Club, Click: Event name and your photos will apppear. It is never too late to order any photo any previous FISA World Masters, Henley Royal Regatta (1987-2000), or Head of the Charles (1986-2019) or many other regattas since 1986.
    Rapid Massage Service